У громаді відзначили День Державного прапора України

23 серпня в Україні відзначають День Державного прапора.

У Лебединській громаді з нагоди відзначення державного свята, тимчасово виконуюча обов’язки міського голови Ольга Зікєєва, керівники та представники структурних підрозділів виконавчого комітету Лебединської міської ради поклали квіти до Пам’ятного знака Державним символам України та хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих воїнів.

«Державний прапор України – це один з трьох офіційних державних символів, що символізують суверенітет держави. За більш ніж два роки повномасштабної війни цей символ став для кожного українця ще більш ціннісним і дорожчим. Сьогодні синьо-жовті стяги, у тому числі, майорять над деокупованими містами, звільнення яких далося нам високою ціною», – звернулася до присутніх тимчасово виконуюча обов’язки міського голови Ольга Зікєєва. – «Тому від імені депутатського корпусу і виконавчого комітету Лебединської міської ради ми дякуємо нашим Захисникам і Захисницям, які тримають небо над Україною, даючи нам можливість у цей час працювати, вчитися та відстоювати кожен на своєму місці демократичні цінності та європейський вибір нашого народу».

Зазначимо, що всі заходи з нагоди відзначення Державного прапора України відбуваються з урахуванням обмежень, запроваджених введенням правового режиму воєнного стану.

Поділитися