Україна – вільна, незалежна та непереможна

День Незалежності України – найважливіше державне свято українців. У цьому році нашій чудовій, волелюбній, незалежній державі виповнюється 33 роки.

З нагоди Дня Незалежності України та Дня Державного Прапора в бібліотечних закладах Лебединської  громади відбулися різноманітні тематичні заходи.

По книгозбірнях пройшов флешмоб до Дня Прапора на тему «Мій український прапор – найкращий з прапорів».

«Держава славна Україна»  – під такою назвою презентувала користувачам міська бібліотека №2 книжкову викладку до Дня Незалежності України та провела годину патріотичного виховання.

Творча майстерня «Прапор України» і презентація книжкової вітрини «Моя країна – Незалежна Україна» відбулися в міській бібліотеці №3.

Міська бібліотека №1 запрошує всіх бажаючих переглянути тематичну літературу в історичному порталі «Є найсвятіше слово на землі, високе, світле слово – Україна» та відео-ролик до Дня Прапора, який розміщено на ютуб-каналі бібліотеки та в мережі фейсбук.

Патріотичний захід до Дня Прапора і Дня Незалежності  «Незалежній Україні – слава нині і повік», що сприяв формуванню патріотичного світогляду молоді, інтересу до історії та суспільно-політичного життя, для юних жителів села пройшов в Катеринівській СБФ.

«Віночок незалежності» – під таким хештегом Боровеньківська СБФ запросила на зустріч-бесіду з жителів села.

Присталівська СБФ провела серед малечі конкурс малюнків до Дня Прапора та презентувала виставку книг патріотично-історичного спрямування «З Днем Незалежності України!»

Інсталяція «З Днем Незалежності України, незламна країно моя!» оформлена в Ворожбянській СБФ.

Поділитися