День: 23.08.2024

Як подати заяву на відбір на посаду фахівця із супроводу ветеранів та демобілізованих осіб. Покрокова інструкція

22 серпня Міністерство у справах ветеранів України відкрило прийом заяв на участь у відборі на посади фахівця із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб. Кандидати на посаду можуть подати заяву….

У громаді відзначили День Державного прапора України

23 серпня в Україні відзначають День Державного прапора. У Лебединській громаді з нагоди відзначення державного свята, тимчасово виконуюча обов’язки міського голови Ольга Зікєєва, керівники та представники структурних підрозділів виконавчого комітету….

Україна – вільна, незалежна та непереможна

День Незалежності України – найважливіше державне свято українців. У цьому році нашій чудовій, волелюбній, незалежній державі виповнюється 33 роки. З нагоди Дня Незалежності України та Дня Державного Прапора в бібліотечних….

Привітання тимчасово виконуючої обов’язки міського голови Ольги ЗІКЄЄВОЇ з Днем Державного Прапора і Днем Незалежності України

Шановні жителі Лебединської міської територіальної громади! Від імені міської влади і від себе особисто щиро вітаю Вас із Днем Державного Прапора і Днем Незалежності України! Ці свята мають велике загальнодержавне….