День: 19.08.2024

Стан захворюваності по Лебединській МТГ за період з 12.08.2024 по 17.08.2024

Відповідно до наказів та службових листів МОЗ України у період військового стану Лебединське відділення ДУ «Сумський ОЦКПХ МОЗ» здійснює щоденний моніторинг за станом інфекційної захворюваності. Згідно даних постійного епідеміологічного моніторингу….

Прогноз пожежної небезпеки

20 – 22 серпня на території Сумської області збережеться надзвичайна пожежна небезпека (5 клас).Погодні умови сприятимуть високій ймовірності виникнення та розповсюдження лісових пожеж, при наявності джерел займання (відкритого вогню).

КП “Водоканал” повідомляє

У зв’язку із аварійним поривом на міському центральному водогоні, який стався сьогодні на провулку Капранів, з 11:00 протягом двох годин буде перекрите водопостачання абонентів міста, крім вулиці Боднівки і кілької….

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

У виконавчому комітеті Лебединської міської ради під головуванням виконуючої обов’язки міського голови Світлани Горошко відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини. Серед питань порядку денного було опрацьовано, зокрема,….

Ефективність використання комунального майна Лебединської міської територіальної громади  

Основним питанням апаратної наради, проведеної тимчасово виконуючим обов’язки міського голови Ольгою ЗІКЄЄВОЮ було питання щодо ефективності використання комунального майна Лебединської міської територіальної громади. За інформацією начальника управління економічного розвитку і….

Інформаційна сесія з представниками БФ «Рокада» за підтримки МФ «Відродження»

Днями у громаді відбулася інформаційна сесія Благодійного фонду «Рокада» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» для членів Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Лебединської міської ради. На інформаційній….

Шановні жителі міста Лебедина!

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня міста! Цьогоріч  наше рідне місто відзначає 370-ту річницю. На жаль, третій рік поспіль через повномасштабне вторгнення ми не організовуємо та не проводимо урочистих заходів….