День: 15.08.2024

У Лебедині попрощалися із загиблим військовим – головним сержантом Сергієм СЕМЕНЕНКОМ

Сьогодні у Лебединській громаді попрощалися ще з одним мужнім захисником – головним сержантом Сергієм Михайловичем Семененком, який героїчно загинув, захищаючи рідну землю від підступного ворога. Народився і виріс Сергій Михайлович….

КП “Водоканал” повідомляє

Сьогодні, 15.08.2024, з 22:00 буде відключене водопостачання вулиць Шевської, Кобижчі, Замкової (Карпова), Михайлівської, Героїв Майдану та площі Соборної (частково). Триватимуть роботи з перепід’єднання нових водопровідних труб до центрального водогону. По….

Засідання спільних комісій з питань планування, бюджету, фінансів, ринкових реформ і управління комунальною власністю, з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, регулювання земельних відносин від 14.08.2024

КП “Водоканал” повідомляє

Сьогодні з 10:00 і протягом орієнтовно 4-х годин буде перекрите водопостачання площі Волі, вулиці Героїв Майдану та вулиці Сумської (від початку і до Меморіалу скорботи «Жертвам Голодомору 1932-1933 рр.»).

Пожежа в лісі – лихо для країни

Пожежа у лісопаркових зонах – стихійне, некероване поширення вогню лісовими площами. Найчастіше лісова пожежа провокується людською недбалістю: не загашені багаття, кинуті сірник або цигарка, дитячі витівки з вогнем. Найбільш пожежонебезпечними….