Волонтерство в пробації

6 серпня начальником Сумського районного сектору № 3 філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області Анатолієм Глухом спільно з волонтером пробації Юлією Савенко на базі архівного відділу 3 м. Лебедин Сумської районної державної адміністрації було організовано та проведено соціально-виховний захід для суб’єктів пробації на тему: «Попередження вчинення засудженими особами повторних кримінальних правопорушень».

Волонтер пробації Юлія Савенко розповіла присутнім про недопущення вчинення ними як адміністративних так і кримінальних правопорушень під час перебування на обліку в органі пробації.

Начальник уповноваженого органу з питань пробації Анатолій Глух на завершення зустрічі додав, що за порушення порядку та умов відбування покарання засудженій особі можуть замінити іспитовий строк на реальну міру покарання у виді позбавлення або обмеження волі. Захід даного формату сприяє забезпеченню безпеки суспільства шляхом виправлення засуджених та формування у них відповідальної поведінки.

Поділитися