День: 06.08.2024

Громадська безпека та соціальна згуртованість: у громаді відбулося чергове засідання робочої групи

У виконавчому комітеті Лебединської міської ради відбулося чергове засідання Робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості. Засідання робочої групи відбулося у рамках проєкту «Підтримка стабілізації та відновлення постраждалих від….

«Разом до Перемоги!»: творчі колективи громади допомагають військовим

Починаючи з 2014 року у громаді почав активно розвиватися волонтерський рух, спрямованих на допомогу нашим військовим у боротьбі з російським агресором. З початком повномасштабного вторгнення допомога українським захисникам і захисницям….

ВПО, які проживають на території Лебединської міської територіальної громади можуть отримати грошову допомогу

Благодійний фонд «Право на захист» є партнером у сфері реєстрації на отримання грошової допомоги від Агентства ООН у справах біженців  за угодою з Управлінням Верховного Комісара ООН у справах біженців….

Скликається чергова п’ятдесят перша сесія

До відома депутатів міської ради! Відповідно до розпорядження виконуючого обов’язки міського голови від 05.08.2024 № 118-ОД “Про скликання чергової п’ятдесят першої сесії Лебединської міської ради восьмого скликання” скликається чергова п’ятдесят….

КП “Водоканал” повідомляє

Сьогодні, 06.08.2024, з 09:00 до 12:00 буде перекрите водопостачання всієї вулиці Незалежності (колишня Гастелло), триватимуть роботи із очищення та дезінфекції водонапірної башти Рожновського.

БФ “Право на захист” пропонує безкоштовні юридичні та психологічні послуги населенню

Шановні жителі Лебединської громади! Благодійний фонд «Право на захист» в межах проєкту BHA Direct пропонує юридичні та психологічні послуги населенню. Групові та індивідуальні консультації відбудуться 14 та 28 серпня 2024….