Планується проведення другої фази програми «Грант EU4Business для мікробізнесу» на 2024 рік

Грантова підтримка від EU4Business реалізується в межах програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що виконується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за фінансування Європейського Союзу та Уряду Німеччини.

Проект реалізується за сприяння – Міністерства цифрової трансформації України, Міністерства економіки України, Міністерства фінансів України.

Партнер з виконання – Фонд розвитку підприємництва.

Інформаційні партнери: Офіс з розвитку підприємництва та експорту, національний проєкт із розвитку підприємництва та експорту Дія.Бізнес.

 Уповноважені банки: Ощадбанк та ПриватБанк.

За інформацією Фонду розвитку підприємництва в 2023 році за результатами 1 фази програми «Грант EU4Business для мікробізнесу» 779 учасників отримали фінансування на загальну суму близько 3 мільйонів євро, зокрема і підприємці Сумщини. Завдяки реалізації 1 фази проєкту створено 1709 робочих місць. Фінансова допомога суб’єктами підприємництва була залучена для переробної промисловості, готельно-ресторанної справи, сфери охорони здоров’я. На отримані кошти було закуплено обладнання, матеріали, оплачена орендна та заробітна плати тощо.

Звертаємо увагу, що проведення другої фази програми «Грант EU4Business для мікробізнесу» в 2024 році планується після 20 серпня.

Для отримання більш детальної інформації щодо отримання гранту рекомендуємо стежити за оновленнями на офіційній сторінці Фонду розвитку підприємництва за посиланням: https://bdf.gov.ua/programs/ Презентація другої фази програми у вкладенні.

Поділитися