Малий бізнес Лебединщини може отримати ваучери до 2500 доларів США

З 1 серпня Міжнародна Організація з Міграції (МOM) розпочала заходи з відновлення громад під назвою «Допомога аграрному бізнесу у Сумський області» та запрошує український малий бізнес до участі у ваучерній програмі.  

МОМ має на меті допомогти власникам бізнесу відновити знищені абo пошкоджені внаслідок війни підприємства, які  мають  обмежені  фінансові можливості для іх відновлення.  

Грошовий ваучер у розмірі приблизно 2500 доларів США для кожного відібраного підприємства зможе бути використаний для відновлення пошкодженого бізнесу. 

Географія проєктуСумська область: Лебединська громада,  Миколаївська громада, Садівська громада, Недригайлівська громада, Тростянецька громада, Попівська громада, Степанівська громада 

Вимоги до заявників: 

бути власником малого підприємства, яке було знищено або пошкоджено внаслідок війни.  

підприємство має бути зареєстроване щонайменше за 1 рік до подачі заявки. 

підприємство має бути зареєстровано в Україні і мати власника – громадянина України. 

бажання відновити власний бізнес. 

МОМ надаватиме пріоритет:  

підприємствам, власниками яких є жінки;

підприємствам в сільській місцевості. 

Для участі в конкурсі необхідно заповнити анкету за посиланням: https://ee.kobo.iom.int/x/rCJYjBJs (форма доступна англійською та українською мовами, можна обрати бажану мову  в правому верхньому куті).

Останній день подання заявок 11 серпня 2024 року.

Додатково повідомляємо, що 8 серпня 2024 року запланований візит представників МОМ до Лебединської міської територіальної громади, де в адміністративному приміщенні виконавчого комітету Лебединської міської ради за адресою: вул. Сумська, 12, м. Лебедин, Сумська обл., з 11.30 до 13.00 представники зацікавленого бізнесу можуть особисто отримати консультації. Телефон для довідок (05445)21438.  

Більше інформації за посиланнями: https://ukraine.iom.int/uk/news/mom-zaproshuye-ukrayinskyy-malyy-biznes-z-sumskoyi-oblasti-do-uchasti-u-vaucherniy-prohrami?fbclid=IwY2xjawEYLt9leHRuA2FlbQIxMAABHQs53S6v5RY41_UIMAUSZrb12458CsQQhItcuU4MPES_bHpd_Lnlmdbkew_aem_7EQkEwa5jdBmSmyEO7mJbg

Поділитися