Місяць: Серпень 2024

Helvetas оголошує конкурс грантів для бізнесу на організацію стажувань

Шановні роботодавці! Helvetas оголошує конкурс грантів для бізнесу на організацію стажувань Представництво Helvetas Swiss Intercooperation в Україні, у співпраці з Державною службою зайнятості, оголошує конкурс для бізнесів у Харківській, Сумській….

Як захистити свої персональні дані від кіберзлочинців

Фахівці з кібербезпеки надали рекомендації, які допоможуть вберегти особисті дані, а також знизити ризики потрапляння на гачок шахраїв. Використовуйте складні паролі: вони повинні містити не менше десяти символів, включаючи великі….

На Сумщині цього року зареєстровано перший випадок отруєння грибами

Як з’ясувалось, постраждалі чоловік та жінка жителі Глухівської міської територіальної громади на власному подвір’ї назбирали несправжні дощовики, які відносяться до неїстівних отруйних грибів. Крім того, технологія приготування страв із грибів….

До уваги новостворених громадських організацій! Безкоштовне навчання “Діловодство в ОГС”

Безкоштовний тренінг “Діловодство в ОГС” для новостворених організацій від БФ «Твоя опора»: все про документообіг оформлення відносин з донорами й бенефіціарами бухгалтерський облік податкове законодавство оформлення важливих документів для реалізації….

БФ “Право на захист” пропонує безкоштовні юридичні та психологічні послуги населенню

Шановні жителі Лебединської громади! Благодійний фонд «Право на захист» в межах проєкту BHA Direct пропонує юридичні та психологічні послуги населенню. Групові та індивідуальні консультації відбудуться цієї середи 14 серпня 2024….

Що потрібно знати ВПО для отримання безоплатної медичної допомоги?

⚕️ Незалежно від того, де зараз живете чи зареєстровані, ви маєте право на медичну допомогу в повному обсязі. Це право забезпечується через Програму медичних гарантій, яка також включає потреби ВПО…..

Молодіжний обмін#Покоління Перемоги

Учасниця Лебединського молодіжного центру “АТМОСФЕРА” нещодавно повернулась з молодіжного обміну в Польщі. Хінна Богдана взяла участь у ініціативі, присвяченій темі «Body Positive: Cause What You Feel Is Important!». Цей обмін,….

Фонд Лебединського міського краєзнавчого музею поповнився експонатами

Фонди Лебединського краєзнавчого музею поповнилися новими експонатами з полів битв українсько – російської війни: транспортні тубуси та залишки боєприпасів, якими ЗСУ дають героїчну відсіч ворогу (тубус з під танкового 125….

Щоденна робота працівників КП «Лебединська житлово-експлуатаційна контора»

Працівники КП «Лебединська житлово-експлуатаційна контора» щодня здійснюють комплекс робіт для покращення стану житлового фонду, благоустрою прибудинкових територій та інших місць загального користування. На тижні, що минув, комунальники провели ряд робіт….