Поезія – це струни відчуттів

Лебединський краєзнавчий музей давно вже став традиційним місцем зібрань творчих людей, що вміють відчувати душею красу художнього слова. Днями у музеї відбулась творча зустріч з представницею молодого покоління українських поетів, талановитою, творчою, відкритою для спілкування людиною, яка має талант до поетичного слова, вміння і бажання писати вірші, якими вона оспівує, прославляє свою малу батьківщину і тим самим несе любов і світлі почуття до України та її Героїв. Тож, символічною стала і назва заходу – «Поезія – це струни відчуттів».

Як говорять в народі: “Талановита людина – талановита у всьому…”. Пише вірші, займається атлетикою, є активною учасницею дитячої вокальної студії «Срібний дощ» (керівник Любов Лєгун) та дитячого драматичного гуртка «Ейфорія» (керівник Катерина Волкова) при Лебединському міському будинку культури, є вихованкою народного хореографічного колективу «Веселка» Лебединського центру позашкільної освіти (керівник Тетяна Литовченко), навчається грі на фортепіано в Лебединській дитячій школі мистецтв ім. Бориса Гмирі. І це все про Крістіну Касьянову, здобувачку освіти 7 класу Лебединського ЗЗСО № 7.

Тематика творів юної поетеси доволі різноманітна, але як для юної дівчини, вже торкається доволі дорослих тем: про відвагу, самовідданість та героїзм наших захисників. Має вона вже й своїх прихильників! Багато віршів вже стали популярними в соціальних мережах. У них уже є і свої декламатори: на заході звучали вірші з вуст меншого братика Єгора. Вдвічі приємнішою стала зустріч з Крістіною тим, що відбулася вона в день її народження. Привітати юну майстриню слова з подвійним святом завітали рідні та друзі…

Це було по-справжньому приємне, тепле спілкування! Вирували емоції, оплески, було безліч побажань та квітів. Тож, побажаємо нашій юній майстрині пера, генію мистецтва ніколи не втрачати ентузіазму і віри в себе, постійно знаходити все нові джерела натхнення, створювати щось неймовірно красиве і цікаве, пишатися своїми перемогами та дивувати всіх навколо своєю чудовою творчістю.

Поділитися