День: 29.07.2024

В Україні 29 липня відзначається День Сил спеціальних операцій ЗСУ

Сили спеціальних операцій вважаються однією з найсучасніших складових ЗСУ та військовою елітою держави Сьогодні, 29 липня в Україні відзначають День Сил спеціальних операцій Збройних сил України. Це один з наймолодших….

Якість питної води на території Лебединської громади

Під час чергової апаратної наради під головуванням виконуючої обов’язки міського голови Світлани ГОРОШКО було детально розглянуто питання щодо якості питної води на території Лебединської міської територіальної громади. Завідуюча Лебединським відділенням ДУ «Сумський….

Повідомлення про відчуження житлового будинку

Інформаційне повідомлення Лебединської міської ради Сумської області про відчуження житлового будинку за адресою: вулиця Січова, 97, місто Лебедин, Сумський район, Сумська область Інформація про об’єкт відчуження: Найменування об’єкта відчуження: житловий….

Повідомлення про відчуження житлового будинку

Інформаційне повідомлення Лебединської міської ради Сумської області про відчуження житлового будинку за адресою: вулиця Незалежності, 25, місто Лебедин, Сумський район, Сумська область Інформація про об’єкт відчуження: Найменування об’єкта відчуження: житловий….

Попередження про небезпечні метеорологічні явища

Вранці та вдень 29 липня по Сумській області та м Суми очікуються пориви західного вітру 15-20 м/с (І рівень небезпечності, жовтий) За повідомленням Сумського ЦГМ 29-31.07.2024 на території Сумської області….

Стан захворюваності по Лебединській МТГ за період з 22.07.2024 по 28.07.2024

Відповідно до наказів та службових листів МОЗ України у період військового стану Лебединське відділення ДУ «Сумський ОЦКПХ МОЗ» здійснює щоденний моніторинг за станом інфекційної захворюваності. Згідно даних постійного епідеміологічного моніторингу….