Громадські організації Сумщини можуть отримати до 2 мільйонів гривень на інституційний розвиток

Міжнародний фонд “Відродження” у партнерстві та за фінансової підтримки міжнародної агенції “Хліб для світу” (Brot für die Welt) оголошують конкурс на участь у Лабораторії стійкості – програмі розвитку громадських організацій, що передбачає навчання, менторство, мережування та інституційну підтримку команд, що активно працюють під час війни.

Мета програми — посилити роль громадських організацій у громадах через інституційну підтримку, взаємне навчання, менторство та зміцнення їх стійкості. А також – посилити та відновити громади через громадські організації.

Сумщина – один з 7 фокусних регіонів програми.

Дедлайн подачі заявки – 30 липня.

Перевага надаватиметься організаціям з чітко визначеною фокусною діяльністю, сталою організаційною структурою, які мають досвід співпраці з місцевою владою (або бачення як її побудувати) та активні сторінки у соціальних мережах.

Що дає програма

Можливість позмагатися за одержання гранту на інституційний розвиток (орієнтовно 2 мільйони гривень). Це фінансування допоможе вашій організації зміцнитися та розширити діяльність.

Інституційне зростання. Ви дізнаєтесь про основи належного врядування та функціонування ГО та зможете розробити і впровадити політики та процедури, що зроблять вашу організацію сильнішою.

Навчання. Ви зможете підвищити свій рівень знань у таких сферах як управління проектами, комунікації з громадськістю, органами влади та місцевого самоврядування, інструменти роботи з громадами.

Менторство. Ви зможете вільно спілкуватися та звертатись по допомогу до найдосвідченіших експертів, що допоможуть зробити вашу організацію сильнішою.

Підтримка команди. Програма створює можливості для ефективного відновлення команди та піклування про ментальне здоров’я учасників Лабораторії.

Мережування та взаємодія. Ви зможете спілкуватися та обмінюватися досвідом зі схожими організаціями з інших регіонів, допомагаючи одне одному зростати.Вплив на громаду. Підвищуйте рівень життя та стійкість вашої громади завдяки впровадженню нових підходів та інновацій. Ви навчитеся аналізувати потреби громади та краще будувати співпрацю з органами місцевого самоврядування. В результаті програми ви зможете створити стратегічний документ розвитку своєї громади.

Вимоги до учасників конкурсу на участь в програмі та критерії відбору детально описані в конкурсному оголошенні: https://www.irf.ua/contest/resilience-lab-call-for-proposals/

Поділитися