День: 22.07.2024

Стан захворюваності по Лебединській МТГ за період з 15.07.2024 по 21.07.2024

Відповідно до наказів та службових листів МОЗ України у період військового стану Лебединське відділення ДУ «Сумський ОЦКПХ МОЗ» здійснює щоденний моніторинг за станом інфекційної захворюваності. Згідно даних постійного епідеміологічного моніторингу….

Надзвичайна пожежна небезпека

23 – 25 липня на переважній території Сумської області збережеться надзвичайна пожежна небезпека (5 клас).Погодні умови сприятимуть високій ймовірності виникнення та розповсюдження лісових пожеж, при наявності джерел займання (відкритого вогню).

Спека та швидкопсувні продукти

Літо 2024 року в умовах продовження агресії російської федерації  на  територіях нашої держави видалось проблемним та небезпечним  щодо  розповсюдження  інфекційних хвороб із харчовим шляхом передачі. З початку повномасштабного вторгнення рф знищила ….

Організація роботи із внутрішньо переміщеними особами Лебединської міської територіальної громади

Питання щодо організації роботи із внутрішньо переміщеними особами Лебединської міської територіальної громади було детально розглянуте учасниками апаратної наради під головуванням тимчасово виконуючої обов’язки міського голови Ольги ЗІКЄЄВОЇ. За словами начальника….

Пробаційний нагляд за вчинення домашнього насильства

Пробаційний нагляд за вчинення домашнього насильства є альтернативою ізоляції кривдника від суспільства. Він надає можливість змінити шкідливу поведінку без перебування у місцях позбавлення волі, не становлячи небезпеки для постраждалих. На….