Привітання виконуючого обов’язки міського голови Світлани ГОРОШКО з Днем Української Державності

Шановні жителі Лебединської міської територіальної громади!

Від імені виконавчого комітету і депутатського корпусу прийміть щирі вітання з Днем Української Державності!

Символічно, що зародження української державності ми відзначаємо в День хрещення Київської Русі-України.

15 липня 2024 року ми втретє відзначаємо це свято в умовах великої війни, відстоюючи тисячолітні традиції українського державотворення на фронті і в тилу. Сьогодні ми впевнено продовжуємо писати історію нації, яка переконливо довела всьому цивілізованому світу, що є непереможною.

Нас об’єднує наше коріння, наша героїчна історія, вікові прагнення свободи і, звичайно, наша Батьківщина. І хоча нині для всіх нас тривають нелегкі часи − Україна впевнено йде до Перемоги над ворогом, що бажає позбавити нас історії, культури, самобутності.

Тож, у це величне свято гордості, національної єдності та самосвідомості бажаю всьому українському народові міцного духу, сили та витримки у здійсненні великих перемог і досягненні нових вершин.

Нехай День Української Державності об’єднає українців у всьому світі. Бажаємо зміцнення української ідентичності заради процвітання України.

Щиро вдячні нашим Захисникам і Захисницям за захист української державності, свободи та територіальної цілісності України, за можливість жити та працювати, за те, що ви щодня, ризикуючи своїм життям, оберігаєте нас! Завдяки вам, мільйони українців мають надію на світле майбутнє.

Ми – єдині, сильні та непереможні!

З повагою,

виконуючий обов’язки міського голови                                   Світлана ГОРОШКО

Поділитися