Інформаційна година для суб’єктів пробації на тему: «Обов’язкове оновлення персональних даних осіб,  які перебувають на військовому обліку»

На виконання підпункту 1 пункту 2 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань військової служби, мобілізації та військового обліку» від 11.04.2024 р. № 3633-ІХ, усі громадяни України, які перебувають на військовому обліку, зобов’язані оновити свої персональні дані до 16 липня 2024 року. З метою проведення роз’яснювальної роботи серед суб’єктів пробації, які перебувають на обліку Сумського районного сектору № 3 філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області за вчинення кримінальних правопорушень 11 липня 2024 року, працівниками сектору спільно з працівниками  Лебединського бюро правничої допомоги була організована та проведена інформаційна година на тему: «Обов’язкове оновлення персональних даних осіб, які перебувають на військовому обліку».

Суб’єктам пробації було роз’яснено про наслідки невиконання вимог цього Закону, а саме про адміністративну відповідальність, що передбачена ч. 2 ст. 210 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Поділитися