День: 12.07.2024

Планове відключення електроенергії

Відповідно до повідомлення Лебединського РЕМ, планово буде відключене електропостачання: 18.07.2024 з 08:30 до 16:30 у с.Токарі на вулиці Санаторна та провулках Межиріцький (колишня назва – Бригадний), Річний; 19.07.2024 з 08:30….

БФ “Право на захист” пропонує безкоштовні юридичні та психологічні послуги населенню

Благодійний фонд «Право на захист» в межах проєкту BHA Direct пропонує юридичні та психологічні послуги населенню. Групові та індивідуальні консультації цього місяця відбудуться 17 та 31 липня 2024 року з….

Тепловий удар: як уникнути перегріву під час сильної спеки

Синоптики зазначають, що цими днями Україна є найспекотнішою країною Європи. А тому зараз важливо особливо уважно ставитися до власного здоров’я, а також – до здоров’я найвразливіших близьких: дітей, підлітків, людей….

Інформаційна година для суб’єктів пробації на тему: «Обов’язкове оновлення персональних даних осіб,  які перебувають на військовому обліку»

На виконання підпункту 1 пункту 2 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань військової служби, мобілізації та військового обліку» від….