У Штепівці провели в останню дорогу полеглого захисника – солдата Володимира ДРОЖЕНКА

У селі Штепівка Лебединської громади провели в останню дорогу земляка – солдата Володимира Івановича Дроженка. Попрощатись із військовим прийшли рідні, знайомі, представники влади і духовенства, вірні побратими і жителі громади.

Боротьба чоловіка за Україну розпочалася 26 жовтня 2022 року і назавжди закінчилася 26 червня 2024 року. Володимир Дроженко був інспектором прикордонної служби одного з прикордонних загонів Державної прикордонної служби України. До початку повномасштабного вторгнення, у 2021 році проходив навчальні збори для здобуття військових навиків.  

Вірний захисник Батьківщини, надійний побратим, щира людина – таким запам’ятають бійця всі, хто його знав за життя. Люблячий син, брат, чоловік та батько трьох маленьких синів, наймолодшому з яких виповнилося лише 7 місяців. Вдома на захисника чекала велика родина: дружина, мати, троє рідних сестер і троє синів. Героєві назавжди залишиться 35 років…

Вдячні жителі громади «живим коридором» віддавали останню шану Володимиру Дроженку. Поховали бійця із військовими почестями під синьо-жовтим стягом та триразовий збройний залп на місцевому кладовищі.

Прощальну промову на місці поховання виголосили виконуюча обов’язки міського голови Світлана Горошко, начальник другого відділу Сумського РТЦК та СП (м. Лебедин), підполковник Ігор Ячменьов, староста Штепівського старостинського округу Олександр Великодний та заступник начальника прикордонної застави, у якій служив Володимир Іванович.

Біль втрати ніколи не загоїться в серцях рідних та друзів Володимира Дроженка. Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким захисника. Низький уклін та безмежна вдячність Герою! Нехай світлий спомин про воїна назавжди залишиться у пам’яті всіх, хто його знав, любив та шанував.

Поділитися