Привітання виконуючої обов’язки міського голови Світлани ГОРОШКО з нагоди Дня Конституції України

Шановні українці, жителі Лебединської міської територіальної громади!

Сьогодні ми відзначаємо одне з найважливіших свят нашої держави – День Конституції України. Прийнятий 28 років тому Основний Закон став фундаментом для розбудови соборності та утвердження демократії в Україні, яка обрала шлях незалежного розвитку як повноправної учасниці світового співтовариства.

Саме за незалежність, соборність та суверенність, за вибір європейських цінностей – верховенства права, рівності людей, цінності життя і здоров’я, честі і гідності кожного, які гарантує українська Конституція, сьогодні кращі сини і доньки нашої Батьківщини звитяжно борються на усіх її фронтах.

Нині, як ніколи, ми сильні, єдині та незламні. У ці надскладні часи ми об’єдналися, щоб боронити у великій війні нашу державність, рідну мову і землю, наше право на життя у вільній країні від споконвічного ворога – північного сусіда. Сьогодні наші мужні Герої стоять на смерть, відстоюючи конституційне право кожного з нас бути вільними і незалежними.

Низько вклоняємося всім Захисникам і Захисницям української державності, подвигу загиблих патріотів, які пішли у вічність заради нашого з вами мирного майбутнього.  Будемо гідними подвигу наших відважних борців – разом вистоїмо і неодмінно переможемо у цій нерівній і підступній боротьбі, обов’язково розбудуємо сильну і незалежну Україну, країну, у якій пануватимуть гуманізм, демократія, право і справедливість.

Від імені депутатського корпусу і виконавчого комітету Лебединської міської ради зичу якнайшвидшої Перемоги, такого вистражданого і довгоочікуваного миру і спокою нашій Україні, а кожному з нас сили, терпіння і мудрості, щоб достойно і з гідністю пройти всі випробування.

З Днем Конституції України!

Слава Україні!

З повагою,

виконуюча обов’язки міського голови                                        Світлана ГОРОШКО

Поділитися