День: 28.06.2024

У громаді відзначили День Конституції України

У цей день, 28 років тому, виражаючи суверенну волю та від імені українського народу,  Верховна Рада України прийняла Основний Закон – Конституцію. З нагоди відзначення державного свята у центрі Лебедина….

Повідомлення про обробіток полів на території Михайлівського старостинського округу

ТДВ “Племзавод “МИХАЙЛІВКА” повідомляє, що у період з 28 червня по 12 липня 2024 року з 18:00 до 23:00 та з 05:00 до 08:00 на території Михайлівського старостинського округу буде….

Повідомлення про відключення електроенергії

Лебединський РЕМ повідомляє, що 1 липня 2024 року у період з 8:30 до 16:30 буде припинено постачання електроенергії за адресами: вул. Будівельна, вул. Кочержівка, вул. І. Мазепи, вул. Новопанасівська, вул…..

Звіт за результатами проведення публічного громадського обговорення  проекту Плану трансформації мережі закладів загальної середньої освіти Лебединської міської територіальної громади на 2023-2027 роки

20 червня 2023 року на офіційних вебсайтах Лебединської міської ради та Управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Лебединської міської ради було розміщене інформаційне повідомлення про проведення публічного громадського обговорення….

Привітання виконуючої обов’язки міського голови Світлани ГОРОШКО з нагоди Дня Конституції України

Шановні українці, жителі Лебединської міської територіальної громади! Сьогодні ми відзначаємо одне з найважливіших свят нашої держави – День Конституції України. Прийнятий 28 років тому Основний Закон став фундаментом для розбудови….