День: 27.06.2024

Конституція – основний Закон держави

27 червня 2024 року з метою шанобливого ставлення до головного Закону держави, напередодні державного свята – Дня Конституції України  персоналом Сумського районного сектору № 3 філії Державної установи «Центр пробації»….

Школа соціального підприємництва: представники Лебединської громади лідирують за кількістю поданих проєктів

Представники громадських організацій та ініціативні групи Лебединської міської територіальної громади взяли участь у черговому проєкті Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (UNDP) в Україні – Школі соціального підприємництва. Це – навчальний….

Громадянське суспільство та влада – кращі практики співпраці: як взяти участь у щорічному конкурсі

Міністерство культури та інформаційної політики, Мінінфраструктури, Нацсоцслужба та Секретаріат Кабінету Міністрів України у партнерстві з громадськими організаціями “ІСАР “Єднання”, “Український незалежний центр політичних досліджень” (УНЦПД), “Центр демократії та верховенства права”….

Профілактика нещасних випадків на виробництві – важлива складова частина системи охорони праці

Оскільки, з набуттям чинності оновленої редакція Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування», відповідно до якої уповноваженим органом управління в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування у зв’язку з тимчасовою втратою….