ТОВ “ЕНЕРА СУМИ”: головні переваги онлайн-сервісів для споживачів

Дистанційні канали взаємодії з клієнтами – це зручні інструменти, які доступні 24/7 і дозволяють вирішити питання електропостачання за лічені хвилини. На цьому наголошують фахівці ТОВ “ЕНЕРА СУМИ”.

• Особистий кабінет – найпопулярніший клієнтський сервіс. Тут можна передати покази, одразу побачити суму до сплати і розрахуватися за світло. Обсяги використаної електроенергії, історія платежів, сповіщення про можливі відключення – уся ця інформація є в акаунті споживача.

У особистому кабінеті вже зареєструвалися 188 782 побутових і 10 894 юридичних споживачів.

• Мобільний застосунок “ESvitlo – аналог особистого кабінету, що завжди під рукою. Він адаптований для користувачів смартфонів. 

Додаток підтримує усі необхідні для споживача функції, як і вебверсія. Зокрема, внесення показів, оплата, контроль споживання, завантаження платіжок, розрахунки.

“Сервіс дозволяє керувати необмеженою кількістю особових рахунків. Так ви можете внести покази лічильника чи оплатити рахунок не тільки за себе, а й за рідних і близьких”, – пояснили в енергопостачальній компанії.

Також у особистому кабінеті можна обрати спосіб отримання рахунку за електроенергію, зокрема, відмовитися від паперових платіжок і перейти на електронні. Для цього треба поставити відмітку в налаштуваннях.

ПЕРЕВАГИ ОНЛАЙН-ПЛАТІЖОК ВІД “ЕНЕРА СУМИ”:

– можна самостійно сформувати і скачати платіжку, не чекаючи доставки паперових рахунків;

– контроль балансу особового рахунку в будь-який зручний час;

– аналіз витрат – інформація про розрахунки доступна в розділі “Історія оплат”;

– онлайн-рахунок має таку ж юридичну силу, як і паперовий.

Рахунки в “E-SVITLO” – зручно для клієнтів, корисно для довкілля. За інформацією спеціалістів ТОВ “ЕНЕРА СУМИ”, майже 28 тисяч побутових споживачів обрали онлайн-платіжки і відмовилися від паперових. 

• Сайт ТОВ “ЕНЕРА СУМИ”. Якщо клієнт бажає сплатити за світло без будь-яких реєстрацій, авторизацій і без комісії, то найпростіше це зробити на інтернет-порталі постачальника.  

“Спершу оберіть опцію “Сплачуй легко”. Далі – достатньо вказати номер особового рахунка чи просто вашу адресу, буде відображена сума нарахувань, яку можна сплатити карткою або через GPay”.

Фахівці ТОВ “ЕНЕРА СУМИ” постійно працюють над покращенням цифрових сервісів, що дозволяють швидко вирішити питання електропостачання.

Надіслати покази, розрахуватися за електроенергію, перевірити споживання, нарахування і платежі можна у будь-який час з комп’ютера чи просто зі свого смартфону. Крім того, доступна функція онлайн-звернення, якщо потрібно дізнатися додаткову інформацію за особовим рахунком.

Поділитися