День: 19.06.2024

Повідомлення про погіршення погодних умов

За повідомленням Сумського ЦГМ вдень 20.06.2024 по м. Суми та області очікується значний дощ, гроза, місцями град та пориви північно-західного вітру 15-20 м/с. І рівень небезпеки – жовтий.

У Лебединській громаді попрощалися із загиблим на війні Євгеном Шевченком

Лебединська громада у скорботі… Сьогодні ми прощалися із мужнім воїном, хоробрим захисником, Героєм, який віддав за Україну найцінніше – своє життя – сержантом Євгеном Шевченком. Клятий ворог безжально нищить українців….

Обдаровані учні Лебединської громади отримуватимуть стипендію міського голови у розмірі 500 гривень

Під час чергового засідання виконавчого комітету Лебединської міської ради було прийнято рішення щодо внесення змін до Положення про призначення стипендії Лебединського міського голови обдарованим учням – переможцям олімпіад, конкурсів, турнірів,….

Підготовка закладів освіти Лебединської громади до нового 2024-2025 навчального року

Питання щодо підготовки освітніх закладів нашої громади було детально розглянуто під час чергового засідання виконавчого комітету Лебединської міської ради. За інформацією тимчасово виконуючого обов’язки начальника Управління освіти, молоді та спорту….

З Днем фермера!

Щорічно, 19 червня, в Україні відзначають День фермера. Подію започаткував Володимир Зеленський 18 червня 2020 року. Дата святкування обрана на честь дати прийняття Закону про фермерство, що відбулось саме цього….