Ukraine Recovery Conference – 2024: Лебединська громада взяла участь у міжнародній конференції

Днями у Берліні завершилася Міжнародна конференція з питань відновлення України (Ukraine Recovery Conference – URC2024), яка об’єднала лідерів урядів низки країн, міжнародних організацій, бізнесу та громадянського суспільства.

Лебединська міська територіальна громада вперше мала представництво у такому масштабному міжнародному заході. У складі української делегації від нашої громади взяла участь виконуюча обов’язки міського голови Світлана Горошко.

Ключова мета Конференції – консолідувати сталу міжнародну підтримку для відновлення, відбудови, реформування та модернізації України. Йдеться про екстрену допомогу в задоволенні невідкладних потреб, реалізацію проєктів швидкого відновлення, створення привабливих умов для бізнесу та приватних інвестицій, активне залучення громадянського суспільства у процеси відбудови.

Форум відновлення є інтерактивною платформою для українських, німецьких та міжнародних зацікавлених сторін. Він включає бізнес-ярмарок, який дозволить представникам місцевої влади, малих та середніх підприємств, а також великих та міжнародних компаній взаємодіяти, вчитися один у одного, будувати нові партнерства та використовувати бізнес-можливості.

Нагадаємо, Міжнародна конференція з питань відновлення України (Ukraine Recovery Conference – URC2024) є продовженням циклу щорічних заходів високого рівня, присвячених швидкому відновленню та довгостроковій відбудові України, які проводяться від початку повномасштабної агресії Росії проти України.

Поділитися