День батька: у громаді привітали батьків-одинаків

Щороку у третю неділю червня у світі відзначають День батька. Святкувати його почали з 2019 року, коли Кабінет Міністрів України схвалив Указ Президента “Про День батька”.

З нагоди відзначення свята тимчасово виконуюча обов’язки міського голови Ольга Зікєєва, начальник Управління праці та соціального захисту населення Валентина Губська і начальник відділу праці, сімейної та гендерної політики Марія Парфило привітали та вручили подарунки батькам-одинакам, які проживають на території Лебединської громади.

«Вже третій рік поспіль через повномасштабне вторгнення багато дітей розлучені зі своїми батьками. Сьогодні багато українських чоловіків, залишили свої родини, щоб зі зброєю у раках захищати цілісність нашої держави, усвідомлюючи, що Україна – це, у тому числі,  країна їхніх дітей. Ми високо цінуємо внесок кожного чоловіка, кожного воїна у нашу спільну Перемогу», – зазначає тимчасово виконуюча обов’язки міського голови Ольга Віталіївна. – «З нагоди свята варто також відзначити батьків-одинаків, адже на їхніх плечах нелегке і відповідальне завдання – повноцінно виховати дітей, які волею долі, несправедливо позбавлені материнської ласки і тепла».

З нагоди Дня батька від імені керівників громади, депутатського корпусу та виконавчого комітету Лебединської міської ради вітаємо всіх чоловіків, які носять горде звання – батько. Саме батько є опорою всієї родини, на його міцних плечах тримається добробут рідних і близьких, він є прикладом для наслідування і надійною підтримкою.

Дорогі чоловіки, бажаємо вам бути мудрими і терплячими батьками, веселими і люблячими дідусями. Бажаємо вам міцного здоров’я, слухняних дітей і чарівних онуків! А найголовніше – миру і злагоди у нашій рідній Україні!

Поділитися