Стартує курс “Про що розмовляти із ветераном?”

Запрошуємо долучитися до  курсу “Про що розмовляти з ветераном?” З кожним днем ця тема набирає все більшої актуальності.

Курс «Про що розмовляти з ветераном..»  навчить коректно та з повагою комунікувати з військовими, ветеранами та ветеранками.  Як у різних обставинах спілкуватися коректно, етично та емпатично. Як підтримати, про що варто питати, а яких тем краще не торкатися в розмові з ветеранами, ветеранками та чинними військовослужбовцями. 

Сучасне українське суспільство сьогодні не готове до взаємодії з ветеранами. Не можна розраховувати на те, що захисник підлаштується під існуючу систему. Так могло бути раніше, коли в державі було 500 тисяч ветеранів. Тепер аудиторія зросла врази. І вже маємо говорити не тільки про їх реінтеграцію, а про «ветерано-орієнтоване» суспільство, згуртоване та обізнане з тими проблемами і складнощами, які виникають у колишніх Захисників і Захисниць.

Ведучій: Олександр Бондаренко (майор ЗСУ, начальник служби зв’язків з громадськістю Сумського обласного ТЦК та СП)

Курс: «Про що розмовляти з ветераном…» – це 6 (шість) зустрічей в онлайн форматі у вигляді інтерв’ю з ветеранами та громадськими діячами, а також з діючими військовими, які приймали участь у бойових діях. Всі запрошені спікери мають досвід спілкування з ветеранами в різних умовах і на різні теми.

 Теми зустрічей:

“Про що розмовляти з ветераном, під час трансформаційного малювання”.

“Про що розмовляти з ветераном, коли він проходить реабілітацію і лікування”.

“Про що розмовляти з ветераном людині з освітою психолога”

“Про що розмовляти з ветераном, під час зйомки документального фільму”

“Про що розмовляти з ветераном, який повернувся з полону”

“Про що розмовляти з ветераном, який на війні втратив кінцівку”

 Розклад занять:

18.06, 20.06, 22.06, 25.06, 27.06, 29.06 (з 18:00 до 19:30)

Онлайн формат

 Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/Pwj6HrPWFzCSUoFa8

Поділитися