Приватизація в умовах воєнного часу: нові потенційні об’єкти приватизації

До уваги представників бізнесу!

Управління забезпечення реалізації повноважень у Сумській області РВ ФДМУ по Полтавській та Сумській областях пропонує вам узяти участь у онлайн бесіді, яка відбудеться 11 червня о 14 годині.

Тема: «Приватизація в умовах воєнного часу на Сумщині. Нові потенційні об’єкти приватизації».

Таке спілкування стане позитивом для популяризації об’єктів державної власності і пошуку потенційних ефективних інвесторів, що працюватимуть на відродження економіки області.

Управління забезпечення реалізації повноважень у Сумській області, яке є підрозділом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Полтавській та Сумській областях, запрошує долучитися до заходу представників бізнесу Сумщини.

Спікер – заступник начальника відділу приватизації та управління корпоративними правами держави Олександр Єфіменко розповість про діяльність Управління за ризиків воєнного стану та презентує об’єкти державної власності, що незабаром виставлятимуться на продаж через електронні майданчики «Прозорро. Продажі».

Зацікавлені мають можливість надсилати запитання щодо проблем, які виникають у процесі взаємодії між підприємцями і балансоутримувачами, у пошуку привабливих для розвитку бізнесу приміщень. Буде надано компетентні відповіді під час проведення онлайн бесіди.

Телефон:0997521757

Приєднуйтесь за посиланням – https://cutt.ly/heu6VFa2

Ідентифікатор конференції: 795 2593 6339

Код доступу: хВах5w

Поділитися