День: 11.06.2024

Повідомлення про погіршення погодних умов

За повідомленням Сумського обласного центру з гідрометеорології, протягом доби 12 червня 2024 року на території області очікується гроза, місцями град та шквали 15-20 м/с (І рівень небезпеки – жовтий).

Відбулось засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

У виконавчому комітеті Лебединської міської ради відбулося чергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням тимчасово виконуючої обов’язки міського голови Ольги Зікєєвої. Під час роботи….

Надання грантової підтримки малим агровиробникам

За повідомленням Міністерства аграрної політики та продовольстваУкраїни ( https://minagro.gov.ua/news/mali-ahrarii-otrymaiut-finansovu-pidtrymku-na-obroblennia-zemel-ta-utrymannia-silhosptvaryn-rishennia-uriadu ) КабінетМіністрів України ухвалив рішення щодо виплат малим агровиробникам зарахунок коштів, залучених від Міжнародного банку реконструкції та розвитку іМіжнародної асоціації розвитку за наступними….

Приватизація в умовах воєнного часу: нові потенційні об’єкти приватизації

До уваги представників бізнесу! Управління забезпечення реалізації повноважень у Сумській області РВ ФДМУ по Полтавській та Сумській областях пропонує вам узяти участь у онлайн бесіді, яка відбудеться 11 червня о….