День: 10.06.2024

Повідомлення про погіршення погодних умов

За повідомленням Сумського обласного центру з гідрометеорології, протягом доби 11 червня 2024 року на території області очікується гроза, місцями град та шквали 15-20 м/с (І рівень небезпеки – жовтий).

Розширення можливостей для крафтовиків Лебединської громади

Установа «Агенція регіонального розвитку Сумської області» в рамках реалізації проєкту UCORD оголошує відбір крафтових виробників Сумщини. Топ-50 виробників крафтової продукції увійдуть до каталогу, який буде розповсюджений по всій країні та….

У Будилці відкрили гінекологічний кабінет безбар’єрного доступу для жінок

Сьогодні у селі Будилка Лебединської громади відкрили гінекологічний кабінет безбар’єрного доступу для жінок. Реалізація цього проєкту стала можливою завдяки тісній співпраці громадських активістів та місцевої влади. Ідейними натхненниками функціонування кабінету….

Про стан проведення земельних торгів (аукціонів) з продажу права оренди земельних ділянок

Питання щодо стану проведення земельних торгів (аукціонів) з продажу права оренди земельних ділянок Лебединської міської територіальної громади було детально розглянуто під час апаратної наради під головуванням тимчасово виконуючої обов’язки міського….

Повідомлення про обробіток полів на території Пристайлівського старостинського округу

Товариство з обмеженою відповідальністю «Агропромислова компанія «Лебедин»» повідомляє, що в період з 13 по 16 червня 2024 року на території Пристайлівського старостинського округу буде проводитись обробіток посівів сої (внесення обпристкувачем….

Скликається чергова сорок дев’ята сесія Лебединської міської ради

До відома депутатів міської ради! Відповідно до частини десятої статті 46, частини третьої статті 50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Указу Президента України від 24.02.2022 № 64/2022 «Про….