Працювала адміністративна комісія

Днями у виконавчому комітеті Лебединської міської ради відбулося засідання адміністративної комісії, яку провів заступник голови комісії Руслан ЗВОНОВСЬКИЙ.

На розгляд членів комісії було винесено 10 протоколів, складених за вчинення адаміністративних правопорушень.

Три протоколи були складені відповідно до статті 152 Кодексу України про адімінстративні правопорушення – порушення правил благоустрою міста, а саме, торгівля не в відведеному місці, без відповідних дозвільних документів.

Один протокол був складений працівниками поліції відповідно до частини першої статті 154 Кодексу України про адміністративні правопорушення – порушення правил утримання собак і котів.

Два протоколи, розглянуті комісією, були складені відповідно до частини другої статті 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення – порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями.

Один протокол, розглянутий комісією, був складений відповідно до статті 180 Кодексу України про адміністративні правопорушення – доведення неповнолітнього до стану сп’яніння.

Три протоколи були складені за частиною першою статті 179 Кодексу України про адміністративні правопорушення – перебування на робочому місці в нетверезому стані.

Усі протоколи були детально розглянуті членами комісії, прийняті відповідні рішення.

Поділитися