День: 07.06.2024

Громадська безпека та соціальна згуртованість: у громаді визначили переможців проєктів міні-ініціатив

Днями відбулося чергове засідання робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості у Лебединській міській територіальній громаді. Крім членів робочої групи, у засіданні взяли участь Ольга Резніченко – фахівчиня із….

Повідомлення про погіршення погодних умов

За повідомленням Сумського ЦГМ протягом доби 08.06.2024 по м. Суми та Сумській області очікується гроза, місцями град та шквали 15-20 м/с. І рівень небезпеки – жовтий.А також 8-9 червня 2024….

Вимоги при використанні генераторів

У зв’язку із ситуацією, яка склалась в країні через воєнний стан, генератори увійшли в наше повсякденне життя, так як електропостачання в багатьох регіонах є недостатнім і нерегулярним через систематичні російські атаки….

Повідомлення про зміну норм накопичення ТПВ

На підставі звіту з науково-дослідної роботи «Проведення досліджень обсягів накопичення побутових відходів га об’єктах їх утворення та розроблення норм надання послуг з управління побутовими відходами у Лебединській міській територіальній громаді….

Працювала адміністративна комісія

Днями у виконавчому комітеті Лебединської міської ради відбулося засідання адміністративної комісії, яку провів заступник голови комісії Руслан ЗВОНОВСЬКИЙ. На розгляд членів комісії було винесено 10 протоколів, складених за вчинення адаміністративних….