Вітаємо юних артистів з перемогами

Діти, які зростають дотичними до світу мистецтва мають безліч можливостей для самовираження, а також купу корисних навичок та вмінь, зокрема, ораторських. У юних артистів швидке та гнучке мислення, добре розвинена фантазія та прагнення до самовдосконалення. Причому не важливо, що більше подобається дитині – образотворче мистецтво, хореографія, театр чи вокал. Саме такими багатогранними є діти, які займаються у стінах комунального закладу «Лебединський міський будинок культури». Тут вони віддані улюбленій справі та мають відмінні результати.

Нещодавно відбулися два Всеукраїнські двотурові багатожанрові конкурси, де гуртківці “Лебединського міського будинку культури” отримали почесні місця:

«Мистецький передзвін» (м. Київ): драматичний гурток «Ейфорія» – композиція «Новорічні пригоди Грінча», авторська вистава Катерини Волкової, диплом лауреата І ступеня;

«Моє серце з Україною!» (м. Київ): драматичний гурток «Ейфорія»:

– композиція «Подарунок» – диплом лауреата І ступеня;

– композиція «Муха, любителька бананів» – диплом лауреата І ступеня;

– композиція «Парасолька» – диплом лауреата І ступеня;

– композиція «Життя» – диплом лауреата І ступеня;

– композиція «Яблуко» – диплом лауреата І ступеня;

Вокальний ансамбль «Мелодія» дитячої вокальної студії «Срібний дощ»:

– а-капела «Розійдися туманочку» – диплом ГРАН-ПРІ

В конкурсі «Моє серце з Україною» м. Київ взяв участь і народний аматорський театр «Орфей» з виставою «Хто сміється, тому не минеться», де заслужено отримав диплом лауреата І ступеня.

Поділитися