День: 04.06.2024

Відтепер у Лебединській лікарні використовується лише рентген

Заклад відмовився від флюорографії на користь рентгенологічного обстеження. Ці заходи викликали суспільний резонанс. У чому різниця між флюорографією і рентгеном, пояснюємо. Флюорографія і рентген — форми променевого обстеження пацієнта. Флюорографія….

Амброзія полинолиста – «зелена пожежа»

Щорічно через бур’яни господарства країни втрачають мільйони тонн зерна і багато іншої продукції рослинництва. Чільне місце серед них посідає карантинний бур’ян амброзія полинолиста (Ambrosia artemisiifolia L., Asteraceae). В Україні цим….

Вітаємо з перемогами юних спортсменів!

1-2 червня у місті Буча Київської області відбулася наймаштабніша подія – змагання з повноконтактного карате кіокушинкай – Всеукраїнський турнір “Гран-прі Новачок / Гран-прі Майстер” серед дітей, юнаків, юніорів та дорослих….

4 червня Україна вшановує пам’ять дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України

У світі цей день відзначають як Міжнародний день невинних дітей – жертв агресії. Це дуже сумна дата за часів незалежності України. Станом на 1 червня 2021 року, коли Постановою Верховної….

КП “Водоканал” повідомляє

Сьогодні, у зв’язку із проведенням ремонтних робіт на міському водогоні, з 09:30 до 11:30, буде перекрито водопостачання вулиць Охтирської (частково), Холодноярської, Героїв Чорнобиля, Селищанської, Калинової, Боднівки.