День: 03.06.2024

У Лебедині провели в останню дорогу полеглого захисника – Юрія ГАЛАЯ

Сьогодні у Лебединській громаді провели в останню дорогу справжнього патріота, відважного захисника та мужнього сина України – Юрія В’ячеславовича Галая. 26 лютого 2022 року Юрій Галай добровільно прийшов до місцевого….

Пам’ятка для населення щодо профілактики ботулізму

Ботулізм – гостра токсикоінфекція, викликана паличкою Clostridiumbotulinum і її токсином, що міститься в неправильно приготовлених і збережених консервах. Присутність ботулотоксину в харчових продуктах не змінює їх органолептичних властивостей. Збудники ботулізму….

Стан зрізки аварійних дерев на території Лебединської міської територіальної громади

Питання про стан зрізки аварійних дерев на території Лебединської міської територіальної громади було детально розглянуто під час апаратної наради під головуванням виконуючого обов’язки міського голови Світлани ГОРОШКО. За повідомленням начальника….

Захід до Дня захисту дітей «Смак дитинства»

Традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне світле свято радості та надії. Але, на жаль, на сьогоднішній день не кожна дитина може похизуватись безтурботним дитинством. Вже третій….

Міжнародний день захисту дітей у бібліотеках громади

1 червня в усьому світі відзначили Міжнародний день захисту дітей. Щороку разом зі світовою спільнотою цей день відзначають і в Україні. За доброю традицією до важливої дати в бібліотеках Лебединської….

Конкурс на заміщення вакантної посади

Управління праці та соціального захисту населення виконкому Лебединської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста І категорії сектору по роботі з особами з інвалідністю відділу по роботі з….