Міжнародний день захисту дітей: у громаді привітали дітей окремих категорій

З нагоди відзначення Міжнародного дня захисту виконуюча обов’язки міського голови Світлана Горошко, начальник Управління праці та соціального захисту населення Валентина Губська, начальник служби у справах дітей Світлана Древаль та головні спеціалісти Тетяна Телевна і Наталія Кубишко з привітаннями та подарунками відвідали дітей з інвалідністю, дітей з інвалідністю з числа внутрішньо переміщених осіб та дітей, які виховуються в прийомних сім’ях, і дитячих будинках сімейного типу.

З найкращими побажаннями представники влади вручили дітям солодкі подарунки та сімейні портрети, які були зроблені для них напередодні.

Зазначимо, що до Міжнародного дня захисту дітей у Лебединській громаді службою у справах дітей було організовано яскраву фотосесію для дітей, які виховуються в прийомних сім’ях, дитячих будинках сімейного типу та перебувають під опікою.

Над фотоматеріалом для підопічних служби працювали вихованці «Медіастудії» Лебединського центру позашкільної освіти.

«Діти – це наше найбільше щастя, наша надія і наше майбутнє. У цей складний час ми попри все намагаємося зробити життя підростаючого покоління змістовнішим та веселішим. І якщо є можливість влаштувати для них хоч якесь маленьке свято, подарувати їм позитивні емоції ми маємо це робити», – зауважує виконуюча обов’язки міського голови Світлана Горошко.

Від імені міської влади, депутатського корпусу та виконавчого комітету Лебединської міської ради вітаємо підростаюче покоління з міжнародним днем захисту дітей, бажаємо миру і злагоди кожній дитині, кожній родині, усій Україні! Наснаги і мудрості батькам, опікунам, батькам-вихователям, всім дорослим, серця яких сповнені любові до дітей.

Нехай наші діти якомога довше залишаються дітьми. Безтурботними, веселими та радісними. Щоб кожна дитина була здорова і оточена турботою батьків. Нехай небо над головою завжди буде мирним, а кожен новий день — добрим і цікавим!

Поділитися