День: 28.05.2024

Планове відключення електроенергії

31.05.2024 з 09:00 до 16:00 – м.Лебедин: площа Соборна, вулиці Лесі Українки, Будильська, Боднівка, Покрівська, Куликівська, Шевченківська, Миколаївська, Калинова, Героїв Чорнобиля, Зарудка, Фролова, Михайлівська, Червленівська, Соснова, Коцюбинського, Лісова, Курганська, Панасівська,….

Вітаємо з призовими місцями учасників ансамблю бального танцю «Грація»

Перемога і тільки так – саме з таким девізом учасники народного аматорського ансамблю бального танцю «Грація» ( керівник Марія Буркотенко) їхали для участі у турнірі з бально-спортивного танцю «Spring Fantasy»….

Як бути на зв’язку під час відключень електроенергії?

Через обстріли ворогом енергетичної інфраструктури можливі знеструмлення. Тому щоб залишатися на зв’язку, скористайтеся простими порадами Скористайтесь національним роумінгом 1. Для цього відключіть автовибір мережі. Для Android це «Налаштування» – «Мобільна мережа»….

Інформація щодо заходу «Підтримка та бізнес-планування для агробізнесу: стратегії та підходи в умовах сучасних викликів»

Даний захід проведено 16 травня 2024 р. на онлайн-платформі ZOOM у рамках серії навчальних та інформаційних заходів з питань аграрного та сільського розвитку, які організовано проєктом ЄС IPRSA EU4SmallFarms «Інституційна та політична….