У громаді відбулася презентація громадської організації «Берегині Лебединщини»

Днями у Лебединській центральній міській бібліотеці відбулася публічна презентація громадської організації «Берегині Лебединщини», яку очолює громадська активістка Ольга Савченко.

Під час проведення заходу Ольга Савченко презентувала також власну збірку поезій «Жіноча доля». Це – перша книга авторки, яка вийшла завдяки підтримці її чоловіка, ветерана АТО/ООС Володимира Савченка.

На презентації були присутні матері загиблих захисників, представники структурних підрозділів виконавчого комітету Лебединської міської ради, медичного та педагогічного коледжів, громадських організацій та підприємці.

Захід супроводжувався вітальними словами з нагоди діяльності організації, декламуванням поезій нововиданої збірки та виконанням українських пісень солістами КЗ «Лебединський міський будинок культури».

Зазначимо, що організація працює вже понад рік і за цей час об’єднала багатьох ініціативних жінок громади. Нещодавно представниці ГО «Берегині Лебединщини» разом з членами сімей загиблих військових та ветеранів російсько-української війни і студентами Лебединського фахового медичного коледжу ім. проф. М.І. Ситенка взяли участь у акції «Троянди особливого приЗНАЧЕННЯ».

Вищезазначена акція реалізовувалася Благодійним фондом «Подільська громада» за підтримки компанії Dekoplant і мала на меті вшанування пам’яті загиблих Героїв-Захисників, уродженців нашої громади.

Поділитися