Громадська безпека та соціальна згуртованість: у громаді відбулося перше засідання робочої групи

У виконавчому комітеті Лебединської міської ради відбулося перше засідання Робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості.

Засідання робочої групи відбулося у рамках проєкту «Підтримка стабілізації та відновлення постраждалих від війни громад (прифронтових зон, районів, у які повертаються і які приймають ВПО)». З вступним словом до присутніх звернулася перший заступник міського голови Ольга Зікєєва і побажала всім згуртованої і плідної роботи, а також реалізації успішних проєктів на території Лебединської громади.

До роботи засідання у онлайн форматі доєдналася фахівчиня із мобілізації громад Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні у Сумській області Ольга Резніченко.

За підсумками засідання було вирішено ряд організаційних питань, у тому числі, й питання щодо проведення на наступному тижні публічної презентації проєктів міні-ініціатив, написаних громадськими організаціями та ініціативними групами Лебединської міської територіальної громади.

Нагадаємо, даний проєкт впроваджується Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй за фінансової підтримки Уряду Королівства Нідерландів, з метою об’єднання зусиль громадськості, представників органів державної влади та місцевого самоврядування для виявлення, обговорення та пошуку шляхів вирішення та усунення факторів, що негативно впливають на стан безпеки та заважають соціальній згуртованості громадян на території  Лебединської міської територіальної громади.

Поділитися