Підготовка об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 років

Питання щодо підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери Лебединської міської територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 років було детально розглянуто членами виконавчого комітету Лебединської міської ради під час чергового засідання.

Про заходи з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери Лебединської міської територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 років проінформував членів виконавчого комітету начальник управління житлово-комунального господарства Лебединської міської ради Олексій ПАРФИЛО.

Зокрема, планом заходів передбачено проведення цілого комплексу робіт відповідальними структурними підрозділами Лебединської міської ради, комунальними підприємствами та закладами громади задля забезпечення своєчасної та якісної підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери Лебединської міської територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 років. Окреслені конкретні терміни виконання робіт. Також створено оперативний штаб з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери.

Окрім цього питання, члени виконавчого комітету розглянули ще низку важливих питань та прийняли відповідні рішенняю

З рішеннями виконавчого комітету можна буде ознайомитися на нашому сайті у розділі “Документи” після їх оприлюднення.

Поділитися