«Інклюзивне відновлення громад»: представники Лебединської громади взяли участь у міжнародному форумі

10 травня представники Лебединської міської територіальної громади взяли участь у міжнародному форумі «Інклюзивне відновлення громад», організованому Міністерством відновлення та United Nations Ukraine.

До складу делегації входили: виконуюча обов’язки міського голови Світлана Горошко, начальник Управління праці та соціального захисту населення Валентина Губська та начальника Управління житлово-комунального господарства Олексій Парфило.

Під час заходу представники громади презентували партнерам з розвитку пріоритетні проєкти відновлення, які планується реалізувати на території Лебединської громади. Зазначимо, що представлені проєкти ґрунтуються на принципах доступності, гендерної рівності, інклюзивності та співпраці. Саме ці показники стали визначальними при відборі громад, які беруть участь у форумі.

У рамках проведення заходу керівники громади обговорили проєкти відновлення, зокрема, з давніми партнерами із організації ООН Жінки в Україні – Сабін Фрейзер Гюнеш, представницею ООН Жінки в Україні Український Жіночий Фонд, Ліндою Аітіо, програмною спеціалісткою ООН Жінки в Україні та Ольгою Лішик, програмною аналітикинею ООН Жінки в Україні.

Загалом, у форумі, присвяченому обміну досвідом, підходами та кращими практиками у інклюзивному відновленні регіонів взяли участь представники 150 громад України, органи державної влади, організації громадського сектору, а також донорські організації, що реалізують проєкти відновлення на місцях.

Поділитися