Творчий дует сестер Чичерських «Pretty Woman» відзначили за вагомий внесок у підтримку Збройних Сил України

З початком повномасштабного вторгнення військ рф на територію України творчі колективи Лебединської міської територіальної громади активно долучаються до різних благодійних ініціатив, спрямованих на допомогу нашим військовим.

Так, наприкінці року творчий дует сестер Чичерських «Pretty Woman» (Марина Зініна та Ірина Балаба) взяли участь у благодійному аукціоні на підтримку Збройних Сил України, організованому керівником Сумського представництва Української фундації «Мрія», депутаткою Сумської обласної ради від політичної партії «Слуга народу» Людмилою Чегринець.

Під час заходу дует «Pretty Woman» представив творчу програму із 20 пісень. За результатами проведення аукціону було зібрано більше 500 тисяч гривень. Ці кошти витрачені на потребі, які визначили самі військові.   

Організаторка благодійної ініціативи Людмила Чегринець висловила подяка творчому дуету сестер Чичерських «Pretty Woman» за підтримку та допомогу Збройним Силам України, родинам загиблих військових, військовополонених та зниклих безвісти захисників і захисниць України, активну громадянську позицію та консолідацію спільних зусиль заради Перемоги.

Сьогодні виконуюча обов’язки міського голови Світлана Горошко під час проведення апаратної наради урочисто вручила вищезазначену Подяку творчому дуету «Pretty Woman» у складі Марини Зініної та Ірини Балаби і від імені виконавчого комітету та депутатського корпусу Лебединської міської ради подякувала їм за активну громадянську позицію, адже у такий нелегкий для всієї країни час, кожна гривня для Збройних Сил України має значення.

Поділитися