День: 13.05.2024

«Інклюзивне відновлення громад»: представники Лебединської громади взяли участь у міжнародному форумі

10 травня представники Лебединської міської територіальної громади взяли участь у міжнародному форумі «Інклюзивне відновлення громад», організованому Міністерством відновлення та United Nations Ukraine. До складу делегації входили: виконуюча обов’язки міського голови….

Стан підготовки агропромислового комплексу Лебединської міської територіальної громади до проведення весняно-польових робіт

Ще одним питанням, детально розглянутим під час апаратної наради під головуванням виконуючого обов’язки міського голови Світлани ГОРОШКО, було питання щодо стану підготовки  агропромислового комплексу Лебединської міської територіальної громади до проведення….

Творчий дует сестер Чичерських «Pretty Woman» відзначили за вагомий внесок у підтримку Збройних Сил України

З початком повномасштабного вторгнення військ рф на територію України творчі колективи Лебединської міської територіальної громади активно долучаються до різних благодійних ініціатив, спрямованих на допомогу нашим військовим. Так, наприкінці року творчий….

Аварійна КП “Водоканал” повідомляє!

У зв’язку з проведенням аварійно-ремонтних робіт на міському водогоні, сьогодні, 13 травня з 12:00 і орієнтовно до 16:00 буде припинено водопостачання у абонентів підприємства за адресами: вул. Замкова, Михайлівська, Петропавлівська….

Стан захворюваності по Лебединській МТГ за період з 06.05.2024 по 10.05.2024

Відповідно до наказів та службових листів МОЗ України у період військового стану Лебединське відділення ДУ «Сумський ОЦКПХ МОЗ» здійснює щоденний моніторинг за станом інфекційної захворюваності. Згідно даних постійного епідеміологічного моніторингу….

Стан організації підвезення здобувачів освіти до місць навчання та у зворотному напрямку

Питання щодо стану організації підвезення здобувачів освіти до місць навчання та у зворотному напрямку в Лебединській міській територіальній громаді було детально розглянуто під час апаратної наради під головуванням виконуючого обов’язки….

Берегиня роду і народу

«Серце матері – глибока прірва, на дні якої ви завжди знайдете прощення» Оноре де Бальзак Мама – найперше слово в житті дитини. Мама – найрідніша в житті людина, яка завжди….

Пам’ятними сторінками історії

10 травня з нагоди відзначення Дня пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, з метою виховання почуття патріотизму та шанобливого ставлення до минулого, працівниками Сумського районного сектору №….