Дорогі жителі Лебединської громади!

Щороку 8 травня разом з усім цивілізованим світом ми вшановуємо кожного, хто захищав планету від нацизму в роки Другої світової війни. Мільйони втрачених життів, скалічених доль, закатованих душ і мільйони причин, щоб сказати злу: ніколи знову!

Цього року вшановується 79-та річниця закінчення Другої світової війни як символ перемоги цивілізованого світу над злом нацизму, звільнення людства від загрози глобальної катастрофи.

Ця дата – про пам’ять і застереження, про страшну ціну й непоправні наслідки війни, а не про культ завоювання і підкорення, який нині плекає країна-агресор – російська федерація.

Третя поспіль річниця перемоги над нацизмом відзначається в умовах боротьби України проти повномасштабної збройної агресії рф.

Сучасна війна супроводжується жахливими воєнними злочинами з боку російської армії та політично-військового керівництва рф.

Україна неодмінно переможе, бо ми захищаємо рідну землю, боронимо своє право вільно обирати майбутнє. Для нас це війна за свободу, цивілізованість, демократію та європейські цінності проти імперських амбіцій рашистських злочинців.

Український народ народжений бути вільним.

Слава Героям, які нині, ризикуючи своїми життями, виборюють для нас це право, право вільно жити на своїй землі!

Сьогодні, у День пам’яті та примирення, згадаймо усіх, хто ціною свого життя приніс мир всьому світу. Схилімо голови в пам’ять про загиблих.

Слава Україні!

Героям Слава!

З повагою, виконуючий обов’язки міського голови Світлана ГОРОШКО

Поділитися