У Лебединській громаді відбувся тренінг з основ проєктного менеджменту

Днями у Лебединській громаді відбувся дводенний тренінг «Основи проєктного менеджменту», участь у якому взяли представники органів місцевого самоврядування, комунальних підприємств і установ, а також громадських організацій.

Навчання з основ проєктного менеджменту на території громади організовано Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Уряду Королівства Нідерландів. Тренерами цього проєкту виступили Алла Федорина та Віктор Бобиренко.

Головна мета тренінгу – активізувати громадян до участі у вирішенні конкретних проблем нашої громади через написання грантових заявок. Під час навчання учасники мали змогу набути знання, напрацювати вміння та навички необхідні для підготовки та планування реалізації проєктів, спрямованих на розвиток громади, у якій проживають. 

За результатами навчання учасники заходу отримали сертифікати про успішне завершення тренінгу та об’єдналися у групи для подальшого написання грантових заявок, які у процесі конкурсного відбору будуть реалізовані благодійною організацією.

Поділитися