Вихованці Лебединського ЦПО взяли участь у четвертій хвилі всеукраїнського волонтерського Хакатон «VolunTEENS»

Нещодавно вихованці гуртка «Юні лісівники» (керівник Світлана Гончар) взяли участь у четвертій хвилі всеукраїнського волонтерського Хакатон «VolunTEENS», що проходив у місті Львів. Упродовж трьох днів «юні агенти змін» знайомилися з основами волонтерства, вчилися на основі власних ідей створювати цікаві та дієві волонтерські проєкти. І все це відбувалося у команді проактивних, прогресивних, інноваційних однодумців. Разом із цим мали можливість погуляти старим містом, сфотографуватися та накупити безліч цікавинок на згадку.

Педагогам на хакатоні також ніколи було відпочивати: вони знайомилися, спілкувалися і обмінювалися досвідом роботи у сфері волонтерства. По завершенню третього дня кожна команда презентувала свій проєкт та поїхала з новим великим багажем знань додому, працювати далі зі своєю менторкою над проєктами.

Дякуємо «Українська Волонтерська Служба» за непосидючих, активних, цікавих, натхненних тренерів і менторів, за захід, який дає можливість молоді України відчути себе творцями майбутнього. Окрема вдячність менторці за роботу з нашою командою Ніні Бережній. Вірю що все заплановане, вдасться втілити в життя.

За інформацією сайту Лебединського ЦПО

Поділитися