Відбулось чергове засідання виконавчого комітету

21 лютого відбулося чергове засідання виконавчого комітету Лебединської міської ради, під час якого членами виконавчого комітету було прийнято низку важливих питань.

Першочергово було заслухано детальну інформацію щодо підведення підсумків економічного і соціального розвитку та виконання бюджету Лебединської міської територіальної громади за 2023 рік, яку озвучили начальник управління економічного розвитку і торгівлі Юрій МАГАЛЯС та начальник фінансового управління Людмила ЧИЧИНА. Зокрема, за 2023 рік до бюджету Лебединської міської територіальної громади надійшло
442 462,6 тис. гривень. Порівняно до відповідного періоду минулого року надходження збільшилися на 100 972,6 тис. гривень (29,6%). За 2023 рік видатки з бюджету громади здійснені в обсязі 449 584,2 тис. гривень, що становить 90,4% плану на рік, що на 103 886,3 тис. гривень більше за видатки минулого року. З детальнішою інформацією щодо підсумків соціально-економічного розвитку громади та виконання бюджету за минулий рік можна буде ознайомитись у розділі “Документи”.

Також члени виконкому прийняли інші важливі рішення.

Було прийнято рішення щодо встановлення та виплати стипендії Лебединського міського голови обдарованим учням – переможцям олімпіад, конкурсів, турнірів, спортивних змагань у І кварталі 2024 року.

Прийняли члени виконавчого комітету і рішення про встановлення тарифу на видалення побутових відходів комунальному підприємству «Комбінат благоустрою виконавчого комітету Лебединської міської ради, а також рішення про встановлення середньозваженого тарифу на послугу з управління відходами комунальному підприємству «Комбінат благоустрою виконавчого комітету Лебединської міської ради.

Були схвалені проєкти програм: Програми висвітлення діяльності Лебединської міської ради, її виконавчого комітету, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації у 2024 році; програми «Безпечне та якісне харчування дітей у закладах освіти Лебединської міської територіальної  громади на 2024-2027 роки»; програми «Спортивні шкільні ліги Лебединщини на 2024-2030 роки».

Було також підтримано внесення змін до кошторису та внесення пропозицій Лебединській міській раді щодо змін до бюджету Лебединської міської територіальної громади на 2024 рік.

Прийняли члени виконавчого комітету Лебединської міської ради і рішення щодо надання матеріальної допомоги на лікування відповідно до заяв громадян, які звернулися за наданням такої допомоги.

Зі всіма прийнятими рішеннями виконавчого комітету можна буде детально ознайомитись на нашому сайті у розділі “Документи” після їх публікації.

Поділитися