«Святий Миколай – символ добра та милосердя!»

18 грудня напередодні Дня Святого Миколая, з метою духовного збагачення суб’єктів пробації  працівники Сумського районного сектору № 3 філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській  області спільно з працівниками Лебединського міського центру соціальних служб разом із засудженими особами, які перебувають на обліку, відвідали Вознесенський храм нашого міста.

Вже традиційними стали зустрічі з нагоди релігійних свят.  В рамках проведення заходу Отець Роман розповів про різдвяний піст, цікаві історії із життя святителя Миколая, походження даного свята.

Зустрічі даного формату являються одним з дієвих методів впливу на поведінку та спосіб життя суб’єктів пробації.

Начальник уповноваженого органу з питань пробації Анатолій Глух звернувся до присутніх зі словами: «На різних віхах нашого життя Святий Миколай був і залишається символом добра, милосердя і любові. А ще – яскравим свідченням того, що дива є, особливо для тих, хто в них вірить. Давайте робити добрі вчинки та не залишатися осторонь чужих проблем».

Завдячуючи депутату Лебединської міської ради Оксані Карпенко суб’єкти пробації, які були присутні на заході отримали солодкі подарунки.

Поділитися