Шановні волонтери Лебединщини!

Дозвольте привітати вас з Міжнародним днем волонтера!

Міжнародний день волонтера – це свято кожного, хто хоча би раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи натомість винагороди, подяки чи визнання.

Сьогодні українські волонтери є надійною опорою для наших захисників, лікарів, а також усіх тих, хто через повномасштабну російську агресію опинився у скруті.

Для українських волонтерів немає неможливих завдань: знайти необхідні одяг та їжу переселенцям, сплести маскувальні сітки, зібрати продукти, донатити на тепловізори й автомобілі, знайти старлінки на передову, забезпечити дронами наших бійців.

Хоч раз побувавши у ролі волонтера, важко припинити цим займатися. Це стає для людей своєрідним способом життя. Для кожного із вас, шановні волонтери, найціннішою подякою є усвідомлення того, що ви рятуєте людські життя, людські долі.

Низький уклін кожному волонтеру за цю нелегку, але благодійну і світлу місію. Ворог ніколи не зможе здолати народ, у якого є такі люди. Кожен з вас герой. Кожен з вас особливий.

Щиро бажаємо вам міцного здоров’я, витримки, сили духу, хай ваші серця будуть зігріті любов’ю і вдячністю, Миру в нашій країні та швидшої Перемоги над ворогом.

Слава всім, хто допомагає нашій обороні та наближає нашу Перемогу!

З повагою, виконуючий обов’язки міського голови Світлана ГОРОШКО

Поділитися