Вітали з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю

З нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю в приміщенні Лебединської міської ради відбулося привітання представників громадських організацій Лебединської міської територіальної громади, які опікуються особами з інвалідністю.

З привітанням до присутніх звернувся керуючий справами виконавчого комітету Лебединської міської ради Сергій Подолько, який наголосив, що належна увага людям з особливими потребами повинна приділятися щоденно і дії органів влади спрямовані на посилення соціального захисту та надання конкретної допомоги цій категорії людей та запевнив, що керівництво громади завжди відкрите до діалогу. Висловив слова вдячності усім, хто постійно опікується питаннями осіб та дітей з інвалідністю, ініціативній громадськості, небайдужим, милосердним людям.

За активну громадську позицію, особистий внесок у забезпечення прав людей з обмеженими можливостями та з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю найактивніших представників громадських організацій було нагороджено подяками виконуючого обов’язки міського голови та грамотою директора Департаменту з питань соціальної політики, ветеранів та реінтеграції Сумської державної адміністрації.

Поділитися