Зустрілися з членами Лебединської територіальної організації Українського товариства глухих

В переддень Міжнародного дня людей з інвалідністю в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» відбулася зустріч членів Лебединської територіальної організації Українського товариства глухих з представниками управління праці та соціального захисту населення виконкому Лебединської міської ради.

Заступник начальника управління-начальник відділу по роботі з пільговими категоріями населення Наталія Ілляшенко детально розповіла про весь комплекс заходів, що здійснюється управлінням для дорослих та дітей з особливими потребами, та надала вичерпну інформацію про пільги та послуги для осіб з інвалідністю, що гарантовані державою.

Також присутні обговорили тему домашнього насильства та насильства за ознакою статі. Дійшли до висновку що не можна бути осторонь цієї проблеми. Присутнім були надані  контакти установ та закладів з підтримки постраждалих від домашнього насильства та гендерно зумовленого насильства.

Учасники мали можливість отримати відповіді на питання, що їх турбують.

По закінченню зустрічі Наталія Ілляшенко привітала з наступаючим Міжнародним днем людей з інвалідністю, побажала міцного здоров’я, родинного затишку, життєвого оптимізму, добробуту, щастя та витримки у всіх життєвих випробуваннях.

Поділитися